Visie en Missie

Bij KDV Vrijland willen we kinderen een veilige en vertrouwde omgeving bieden, waarin ze spelenderwijs kunnen leren, ontdekken en groeien. Een warm en huiselijk gevoel, waar zowel kinderen als ook ouders zich welkom en thuis voelen.


We vinden het belangrijk dat ieder kind centraal staat en er voor iedereen veel aandacht en zorg is. Onze pedagogisch medewerkers ondersteunen en begeleiden de kinderen, zodat ieder kind op zijn eigen manier en tempo kan groeien en zich ontwikkelen. Bij KDV Vrijland bieden we een omgeving die uitdaagt om nieuwe dingen te ontdekken en te beleven. Kinderen leren van/over de natuur en dieren, ze mogen lekker veel buiten spelen, helpen de dieren te verzorgen en de moestuin bij te houden. De kinderen leren om respect te hebben voor elkaar en rekening te houden met elkaar; eerste vriendschappen ontstaan. Dit zijn belangrijke sociale vaardigheden voor hun verdere leven.


Ouders willen we een goed en veilig gevoel bieden, een vertrouwensband en een open communicatie tussen ouders en leidsters is van groot belang. Tevens willen we het voor ouders zo makkelijk mogelijk maken; door gebruik van het ouderportaal en een digitaal schriftje van ieder kind zijn ouders gedurende de opvangdag op de hoogte van alle gebeurtenissen, zoals eet- en slaapmomenten, speeltijd en bijzonderheden.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info