Tarieven 2022 (we berekenen geen inschrijfgeld)

Dagopvang 07.30 – 18.00 uur:

8,46 Euro/uur                                                                              

Vroege vogels opvang 07.00 - 07.30 uur:

4,30 Euro

Verlengde opvang 18.00 - 18.30 uur:

4,30 Euro

Flexibele opvang 07.30 - 18.00 uur:

We bieden een beperkt aantal plaatsen voor flexibele opvang aan. Deze opvang is bedoeld voor ouders en kinderen met wisselende opvangdagen (bv. i.v.m. werk). We stemmen de dagen, waarop opvang ingepland kan worden en een totaal aantal uren per maand af. Op de gereserveerde dagen wordt dan een plekje vrijgehouden voor het kind.  Ook bij flexibele opvang hanteren we een min. afname van een hele dag of twee halve dagen.

8,75 Euro/uur
We bieden een all-in-prijs aan (m.u.v. van flesvoeding voor de baby's).

Inbegrepen:

- Luiers en verzorgingsproducten                                                             

Ouders dienen zelf mee te nemen:

- Flesvoeding / gekoelde borstvoeding

1x meenemen/Dit blijft op de Opvang:
- Reservekleding


- Warme gezonde maaltijd- Huisschoenen/sloffen

- Vers fruit / fruithapje- (Regen)laarzen

- Tussendoortjes


- Drinken


- Broodmaaltijd (verlengde opvang)Wij bieden een 48-weken contract op jaarbasis. Een hele dag opvang wordt berekend op 10,5 uren (van 7.30 - 18.00 uur), een halve dag wordt berekend op 5 uren (07.30 - 12.30 uur of van 13.00 - 18.00 uur). De tarieven worden jaarlijks geïndexeerd en in het najaar aan de ouders bekend gemaakt.

Op de nationale feestdagen, op carnavalsmaandag en twee weken in de zomervakantie zijn we gesloten. Voor een overzicht van de sluitingsdagen van 2022 klik hier. Algemene sluitingsdagen worden niet geruild, omdat deze niet worden berekend. Het is wel mogelijk om contractdagen te ruilen (bv. bij eigen vakantie). Deze kunnen binnen 4 weken ingehaald worden, mits de groepsbezetting dit toelaat. Ruildagen kunnen via het ouderportaal aangevraagd worden.

Ook extra opvangdagen kunnen aangevraagd worden in het ouderportaal. Deze worden ingepland, mits de groepsbezetting dit toelaat.


Kinderopvangtoeslag

Ons uurtarief komt volledig in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Maandelijks ontvangt u van ons een factuur en rond de 25e van de maand wordt het bedrag afgeschreven via automatisch incasso. Ouders kunnen kinderopvangtoeslag aanvragen/wijzigen op de website van de Belastingdienst Toeslagen.

Klik hier voor een proefberekening kinderopvangtoeslag.


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info