Tarieven 2024 (we berekenen geen inschrijfgeld)

Dagopvang 07.30 – 18.00 uur: 10,25 Euro/uur

Vroege vogels opvang 07.00 - 07.30 uur: 6,50 Euro
We bieden een all-in-prijs aan (m.u.v. van flesvoeding voor de baby's).


Inbegrepen:

- Luiers en verzorgingsproducten                                           

Ouders dienen zelf mee te nemen:

- Flesvoeding / gekoelde borstvoeding

- Maaltijden (baby's: boterhammen, verse groentehap; 

   peuters: warme maaltijd)


- Vers fruit / fruithapje


- Tussendoortjes


- Drinken


- Broodmaaltijd (verlengde opvang)

Wij bieden een 48-weken contract op jaarbasis. Een hele dag opvang wordt berekend op 10,5 uren (van 7.30 - 18.00 uur), een halve dag wordt berekend op 5 uren (07.30 - 12.30 uur of van 13.00 - 18.00 uur). De tarieven worden jaarlijks geïndexeerd en in het najaar aan de ouders bekend gemaakt.

Op de nationale feestdagen, op carnavalsmaandag, twee weken in de zomervakantie en tussen Kerst en  Nieuwjaar zijn we gesloten. Voor een overzicht van de sluitingsdagen van 2024 klik hier. Algemene sluitingsdagen worden niet geruild, omdat deze niet worden berekend. Het is wel mogelijk om contractdagen te ruilen (bv. bij eigen vakantie). Deze kunnen binnen 4 weken ingehaald worden, mits de groepsbezetting dit toelaat. Ruildagen kunnen via het ouderportaal aangevraagd worden.

Ook extra opvangdagen kunnen aangevraagd worden in het ouderportaal. Deze worden ingepland, mits de groepsbezetting dit toelaat.


Kinderopvangtoeslag

Ons uurtarief komt in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Maandelijks ontvangt u van ons een factuur en rond de 25e van de maand wordt het bedrag afgeschreven via automatisch incasso. Ouders kunnen kinderopvangtoeslag aanvragen/wijzigen op de website van de Belastingdienst Toeslagen.

Klik hier voor een proefberekening kinderopvangtoeslag.


 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info